Cuba
03-03-2020

Op 3 februari vaart de Thalassa van Panama richting Cuba waar het schip aankomt op 9 februari voor de tweede eigen reis. Thomas schrijft: 

Tijdens de eigen reis ga ik naar Havana en naar de bergen. Ik wil graag een paar daagjes in de bergen doorbrengen om even tot rust te komen. Havana is echt blijkbaar heel erg mooi en Cienfuegos waar ik nu ben is ook heel erg mooi een levendig. Het was me wel een zware tocht hier naartoe. Ik ben weer een paar keer over mijn nek gegaan. Er is nu op dit moment niet echt gezeik of zo aan boord. Dat is wel echt heel erg fijn. Ik ben dan een stuk blijer. Ik ga vandaag lasagne eten en god wat heb ik daar zin in. Ik ga in de bergen een dag paardrijden en genieten van de omgeving. De plek waar ik nu lig met de boot is ook prachtig. Het lijkt wel alsof ik 50 jaar terug in de tijd ben. 

Na ruime tijd op Cuba en heel veel ervaringen rijker, varen ze op 22 februari uit richting Bermuda en we krijgen het volgende bericht: 

Hoe het hier op zee gaat? Korte samenvatting. Mama zou mij naar huis halen als ze ziet hoe het is en zou het in haar benen voelen. Hoge golven en harde wind! Het is wel heel erg gaaf. Ik zag ook een zeldzame moonbow. Een witte boog die wordt gevormd door de maan. Wij komen overmorgen aan, dus voor jullie morgen. Ik ga deze sailmail ook weer een paar dingen vertellen die ik heb gemist van thuis en ik ga een boodschappen lijstje geven. Oh en ik ben trouwens in de Bermuda driehoek.

Top