De Grote Oversteek - Dominica
27-12-2019

Na vertrek uit Kaapverdië is het lang stil. Internet aan boord is kapot. Dus de Grote Oversteek is een stille Grote Oversteek. De Thalassa is te volgen vanaf de sateliet. En dan na een paar weken opeens een berichtje. Ze zijn bij Dominica aangekomen, het laatste stuk gezeild door de kids na de eerste scheepsovername (waarbij het schip wordt 'overgenomen' door de kinderen). 

Thomas schrijft: Ja daar zit je dan een mail te schrijven op de oceaan. Als je mij zou vragen hoe het met mij gaat dan zou ik zeggen goed. Het is op de oceaan stil en het voelt alsof er geen einde meer is. Morgen of overmorgen (woensdag of donderdag) is het dan eindelijk zover, De dag waarop ik stiekem wel heel erg lang heb moeten wachten. Aankomst op Dominica..... je kunt hier lekker alleen zijn en alle dingen op een rijtje zetten. Thuis zou ik daar een moord voor doen. Je ziet hier de gekste dingen: stormen, vogels (middenop de oceaan) en walvissen. 

Op Dominica gaan ze eerst een paar dagen op survival, slapen bij de Rastafari's, zwemmen in watervallen, leren over leven in de natuur. En dan op Kerstavond volgt het langverwachte telefoontje en is er weer contact. 

Top