SPONSORING BEDRIJVEN

U kunt mij op verschillende manieren sponseren. Hieronder staan een paar mogelijkheden:

  • Vanaf € 250 krijgt uw logo een plaats op mijn Homepage. Ook noem ik de naam van uw bedrijf op mijn blogpagina tijdens mijn reis. Ik kan ook een presentatie aan uw bedrijf komen geven over mijn ervaring als ik weer terug ben. En ik maak een aftermovie die u opgestuurd krijgt. 
  • Vanaf € 500 komt (naast bovenstaande) het logo van uw bedrijf op de jas die ik draag tijdens de reis.
  • Bij sponsoring vanaf € 1.000 kunt u (naast bovenstaande) als sponsor vermeld worden op de website van School at Sea. Ook kunt u uw bedrijfsvlag meegeven. Deze zal per toerbeurt in het want gehesen worden bij aankomst en vertrek uit de havens in Nederland en onderweg.
  • Vanaf € 5.000 komt deze vlag vast in het want. Bij vertrek uit Nederland wordt School at Sea tot nu toe steeds goed gevolgd door de media. Zo zijn de NOS, Het Jeugdjournaal, SBS6 en verschillende kranten elke keer bij het vertrek geweest. En daarnaast is uw bedrijf zichtbaar in de Caraïben! Ik kan ambassadeur voor uw bedrijf zijn in de landen waar ik van boord kom.

Voor sponsoring kunt u geld overmaken naar:
NL39 ABNA 0541 5285 48, ter name van T.C. Andriesse, onder vermelding van School at Sea en de naam van uw bedrijf. 

Wilt u liever een factuur? Stuur dan een mailtje naar: tcandriesse@gmail.com. Dan kunnen we dat via School at Sea regelen. 

Mocht ik toch niet mee gaan, om welke reden dan ook, dan stort ik het geld natuurlijk terug.

Top