Op Tenerife
20-11-2019

De eerste echte stop is achter de rug: Tenerife. Negen dagen lang aan wal. Tijd voor sporten, pizza eten, uitwisseling met een school en.... het beklimmen van De Teide. Thomas schrijft in zijn wekelijkse SAILmail (enigszins verkort): 
Oke daar gaan we. De bus stond klaar en wij ook. Het was ongeveer anderhalf uur rijden. In de bus zat ik gewoon alleen met muziek mij te concentreren alsof ik een wedstrijd zou gaan spelen. We gingen een hoek om en wauw wtf is dit ziek zeg niet normaal!!! mam, pap ,jap en lot dit is echt de ziekste ervaring van je leven. Het begon heel erg vlak en ik dacht oke easy dit is gewoon in het broek zakkie, maar toen gingen we wat steiler. Nog steeds dacht ik aiiiii deze heb ik. Maarja toen moesten we letterlijk met handen en voeten klimmen.
Dat was hem niet meer. Ik dacht okeeee wat doe ik nou weer. De tocht duurde ongeveer 5 uur. Helaas heeft niet iedereen het gehaald, dat kwam doordat mensen last van hun adem kregen, hoogteziek waren en het fysiek niet meer aankonden. Maar wat was het prachtig op de top echt niet normaal,100% zeker het mooiste wat ik ooit heb gezien.

Top